Welke nummer hoorde je op Qmusic tijdens het hardlopen?

Ben je aan het hardlopen geweest, luisterde je naar Qmusic en hoorde je een lekker nummer en ben je op zoek naar de titel van dit liedje? Komt dat even goed uit! Want je kunt dit nummer namelijk terugvinden op internet bij Playlist24.nl.

We hebben allemaal wel eens te maken gehad met deze situatie. Of het nu tijdens het hardlopen was of als je bijvoorbeeld in de auto zat. Wij vertellen je dan de oplossing!

Qmusic afspeelijst

Qmusic is al jarenlang één van de populairste radiozenders onder Nederlanders. Ten eerste ligt de nadruk van deze zender op pop en top 40, wat altijd erg geliefd is onder luisteraars. Daarnaast staat deze radiozender bekend om zijn leuke lijsten. Naast de top 40 is er bijvoorbeeld het Foute Uur, waar al je guilty pleasures van vroeger en nu worden gedraaid. Alles van Boney M tot Gerard Joling hoor je hier. Dankzij speciale acties zoals Het Geluid kun je ook nog eens flink wat geld verdienen. Je hebt het er met iedereen over: wat kan dat geluid nu zijn? Het is één van de meest vermakelijke onderdelen van een radio show in tijden. Verwonderlijk is het dan ook niet dat je online Qmusic terug wilt luisteren via een Qmusic playlist.

Wat is een Qmusic playlist?

Een Qmusic playlist is een lijst waarin alle liedjes terug te vinden zijn die tijdens die dag gedraaid werden op de radiozender. Niet alleen heb je op deze manier een lijst vol leuke muziek, maar tevens wordt naast het nummer vermeld op welk tijdstip deze gedraaid werd. Veelal luister je Qmusic om een reden. Soms kan het zijn dat je de Dj’s leuk vindt, of dat je speciaal naar een specifiek programma luistert (Het Foute Uur bijvoorbeeld). Maar velen van ons kiezen een radiozender omdat het aanbod qua muziek ons bij hen het meeste aanspreekt. Dankzij de Qmusic playlist is er nu een manier om deze muziek terug te luisteren.

Wat zijn de voordelen van een Qmusic playlist?

Een Qmusic playlist heeft vele pluspunten. Ten eerste beschik je in één klap over een lijst vol met muziek die je aanspreekt. Al jouw favorieten kun je eenvoudig en snel terug beluisteren. Hoorde je één van je favorieten op de radio en wil je deze thuis via het internet terug beluisteren? Het tijdstip waarop het lied werd gedraaid staat aangegeven, zodat je deze snel terug kunt vinden. Dankzij het tijdstip kun je tevens nummers terug vinden waarvan je de titel of de artiest die het zingt niet weet. Zo ontdek je tevens nieuwe nummers en artiesten dankzij de Qmusic playlist.