Hardloop app android

Hardloop app Android

Hardloop App Android is een benaming voor het zoeken van hardloop apps voor smartphones die gebruikmaken van het besturingssysteem android. Sinds de opkomst van smartphones en mobiel internetgebruik, zijn er namelijk ook steeds meer apps beschikbaar. Zo worden er tegenwoordig apps gemaakt die aan zeer specifieke behoeften moeten voldoen, zoals bijvoorbeeld het bieden van hulp tijdens het hardlopen.

Soorten hardloop apps voor android

Er zijn verschillende soorten hardloop apps voor Android, die jou kunnen helpen bij het hardlopen. Zo zijn er hardloop apps voor Android die looptijden en afstanden noteren, zodat je over na een aantal dagen of weken hardlopen gemakkelijk kan zien of je vooruitgang hebt geboekt en zo ja, hoeveel. Ook zijn er apps met loop- en trainingsschema’s, zodat je deze niet uit je hoofd hoeft te leren of op een a4’tje hoeft mee te nemen als je gaat hardlopen. Naast deze hulpapps zijn er ook apps die jou als hardloper echt kunnen trainen, door je via een audiocoach te coachen en te trainen. Dit soort functies zijn vooral handig voor beginnende hardlopers, omdat zij vaak nog niet weten wanneer men precies een wandelpauze moet inlassen en hoe lang deze pauze mag duren.

Vaak hebben hardloop apps voor Android bovendien een koppeling met Facebook, zodat je ook aan je vrienden kan laten zien hoe ver je gelopen hebt en zo een soort wedstrijdje kan starten met andere vrienden die van hardlopen houden. Dit is een leuke functie die hardlopen net wat leuker en interessanter kan maken, omdat je op deze manier je vrienden en jezelf kan uitdagen.