Hardloop app iphone

Hardloop app iphone

Hardloop app iphone. Er zijn veel verschillende hardloop apps beschikbaar voor op de iphone, die zowel beginnende als gevorderde en professionele lopers kunnen helpen tijdens het hardlopen. Zo zijn er hardloop apps voor iphone die looptijden, afstanden en zelfs verbrande calorie├źn voor je bijhouden door middel van GPS, zodat je na je rondje hardlopen goed kan zien wat je hebt gedaan en wat het gevolg is van dit rondje hardlopen. Bovendien kun je met dit soort apps gemakkelijk zien of je vooruitgang boekt in het hardlopen, bijvoorbeeld in de looptijden of loopafstand. Deze apps hebben bovendien vaak een koppeling met social media zoals Facebook, waar vrienden uitgedaagd kunnen worden looptijden te verbreken en afstanden te vergroten.
Daarnaast zijn er hardloop apps voor iphone die je helpen een bepaald doel te bereiken, door eerst een doel op te stellen (bijvoorbeeld: 5 kilometer lopen) om vervolgens een trainingsschema op te stellen waar je je aan moet houden om dit doel te bereiken binnen een bepaalde tijd. Er zijn veel van dit soort trainingsapps, die je als hardloper kunnen helpen en motiveren net dat stapje extra te zetten. Dit soort apps hebben vaak een audiocoach, die je tijdens het rennen vertelt wanneer je moet gaan wandelen en hoe lang.
Tot slot zijn er apps die lopen leuker moet maken, door extra functies toe te voegen zoals Zombies die je moet ontwijken. Ook zijn er hardloop apps voor iPhone die een overzicht geven van opkomende hardloopevenementen, zodat je hier naartoe kan trainen.

Runtastic is een voorbeeld van een app die je trainingen bijhoudt op de iPhone. Deze app heeft een hoge beoordeling in de App Store en dat is niet zonder reden. Je kunt de route van je trainingen achteraf bekijken, de gemiddelde snelheid, afstand en meer. Volgens iAbonnement.com met de Runtastic app zelfs de stijgingen en dalingen in het loopoppervlak. Je weet dan precies hoe moeilijk de route is. Alle aspecten van een hardloop training worden in de app bijgehouden.